Poznato ko je uhapšen u Bijeljini, sumnja se da je ORGANIZOVAO TRANSPORT napadača

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport ubice od Preševa ka Loznici.

-U Bijeljini je popodne, u saradnji sa Policijom Republike Srpske, uhapšen Z.R. (39), za koga se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici. Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I.R. u Mladenovcu- izjavio je Dačić.

Prema informacijama, taksista je u svojoj izjavi u policiji rekao da mu je Hajziri rekao kako se uputio u hotel koji drži izvjesni Marko Marković.

Taksista je trebalo da ga iz Tutina odveze do Trbušnice, kako bi ovaj mogao dalje da nastavi do Bijeljine gdje su mu se nalazili jataci.

Kako Novosti saznaju, Hajrizi je sinoć kontaktirao svog jataka iz Bijeljine koji je uhapšen u akciji policije Republike Srpske.

Osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici.

Opsadno stanje u Loznici

Veliki broj policije nalazi se u Loznici gdje intenzivno češljaju svaki dio ovog grada u potrazi za Artanom Hajrizijem koji se sumnjiči da je noćas na graničnom prelazu ubio policijaca Nikolu Krsmanovića. Komšije koje žive nedaleko od mjesta gdje je se dogodio nezapamćeni zločin u šoku su, a kako pričaju za Blic noćas su čuli pucnjavu, a potom vidjeli policajca kako leži na asftaltu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *