Pogledajte govor Vlade Đajića koji je održao maturantima

I ovog vikenda društvenim mrežama kruže fotografije i snimci provoda iz prostorija koje koristi i Gradski odbor SNSD-a u Banjaluci. Prethodnog dana publiku je zabavljala Tea Tairović, jedna od novokomponovanih zvijezda mlađe generacije. Stranačke žurke posebno u izbornim godinama nisu novost, ali jesu žurke za maturante u stranačkim prostorijama i moguća veza najveće stranke u Republici Srpskoj sa događajima koji nailaze na osudu javnosti i koji se uprkos tome ponavljaju.

Iako, najveća stranka u Republici Srpskoj formalno ne stoji iza žurki koje se organizuju potpuno besplatno u prostorijama koje i SNSD koristi, uz besplatno piće i obavezu posjedovanja lične karte, ostaje zabilježeno da se prisutnima obratio predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić, koji je i direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Na snimku koji je dostupan i na Youtube-u, Đajić pozdravlja prisutne maturante izražavajući sreću zbog toga što Banjaluka i Republika Srpska imaju takvu mladost i budućnost.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *