Nenad Golić radnik obezbjeđenja: “Samo sam branio svoj život”

Ovako je Nenad započeo razgovor za naš portal tokom kojeg nas je upoznao sa okolnostima koje su dovele do toga da Dragoje Jovanović (81) krene sjekirom na njega.

Nenad nas je upoznao sa činjenicom da je pomenuti Jovanović od njega i njegove porodice posudio 3000KM koje je već duži period izbjegavao vratiti. Toga dana kada su se sreli u marketu, dodaje Nenad:

“Upitao sam ga kada planira da nam vrati taj novac nakon čega je pokušao da me udari, ali sam njegov udarac uspio da spriječim, krenuo sam do službenog vozila da bih obišao jedan od marketa u kojima radim kao obezbjeđenje, a zamnom je krenuo i on. Krenuo je prema meni i u prvom momentu nisam bio ni svjestan da drži sjekiru, onog momenta kada je zamahnuo sa njom vidio sam da nemam izbora nego da ga pokušam savladati.”ističe Golić.

Golić navodi da u tom momentu kada je jedan njegov udarac sjekirom dovoljan da se desi ono najgore jednostavno ne razmišljate o bilo čemu drugom nego da se odbranite i pokušate savladati napadača.

“Mnogi govore da je bila prekomjerna upotreba sile, ja nisam imao izbora nego da se branim i onog momenta kada sam mu sjekiru uspio uzeti iz ruku morao sam u potpunosti da budem siguran da me više ne može ugroziti i zbog toga je usljedilo par udaraca sa moje strane, nakon čega sam uspostavio kontrolu polugama i držao ga nekoliko minuta dok nije došla policija, što možete vidjeti i na snimku koji sam ustupio portalu pozitivnasrpska.com.

Naš sagovornik takođe ističe da prilikom tih udaraca nije došlo do bilo kakve ozbiljnije povrede po Jovanovića, dok je posjekotina koju je on zadobio i dalje vidljiva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.