“MAKLJAŽA” U PRIJEDORU! Potukle se sestre u Domu za stara lica, REAGOVALA I POLICIJA I HITNA (FOTO)

Dom za stara lica u Prijedoru nikako da se riješi skandala. Naime nakon višemilionskih gubitaka za koje nikada nije odgovarao nekadašnji direktor Bojan Becner (SNSD), štaviše, nagrađen je novim pozicijama, jednu od zgrada Doma ove godine zahvatio je i požar, a od ministarstva su sakrili činjenicu da zgrada nije bila osigurana, te da troškove sanacije snose oni sam

.

Na sve to prije nekoliko dana desio se tragikomičan događaj u kojem su učestvovale glavna sestra Tijana Knežević i poznata SNSD starleta i strastvena obožavateljka Vlade Đajića i Alena Šeranića Silvana Marić.

Deblji kraj je izvukla Tijana, obzirom na to da se gabaritima nikako ne može mjeriti sa Marićevom.

Prema navodima radnika Doma prvo je došlo do verbalnog okršaja kada je Silvana upala na radno mjesto Kneževićeve, a potom je došlo i do fizičkog obračuna pa je tako Knežević zadobila povrede ruku i glave dok je Silvana prošla samo sa ogrebotinama.

Potom je došla i policija te napravila zapisnik, ali prava drama uslijedila je tek po dolasku hitne pomoći, prilikom čega je Silvana legla na prilaz Domu i na sav glas vikala “Zovite mog tatu Zorana Tegeltiju”, što je i kod radnika hitne ali i zaposlenih izazvalo smijeh.

Prolaznici koji su se zadesili u čudu su gledali šta se dešava dok je starleta i dalje zapomagala kako joj se priviđa sin i kako hoće svog tatu Zorana, a radnici hitne nisu mogli da je podignu.

Nastavak drame uslijedio je u Hitnoj pomoći, a potom i na odjeljenju psihijatrije gdje je Marić nastavila da pravi haos.

Protiv obje radnice pokrenut je disciplinski postupak, ali Marić smatra da to ne treba da bude tako, a još je više ljuta zbog toga što je prema zakonu i suspendovana, pa nadređenima šalje poruke prijetećeg sadržaja pozivajući se na svog “dobrog prijatelja” Alena Šeranića ali i ostale političare.
Na primjer iako živi u Prijedoru Silvana tvrdi da joj je prijatelj i SNSD kandidat za gradonačelnika Banjaluke doktor Nikola Šobot, koji za nju vjerovatno nikada nije ni čuo.

Da nije smiješno bilo bi zaista tužno, jer činjenica je da na mjestu koje je posebno osjetljivo zbog toga što se radi o njezi starih i nemoćnih lica rade osobe sa očiglednim psihičkim poremećajima.

Banjaluka24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *